Hjemmelavet vaniljesukker

safe_image (1)

Smid endelig aldrig tomme vaniljestænger ud – de kan bruges til at lave din helt egen vaniljesukker. Det er både nemt og billigt. Jeg bruger helt almindeligt hvidt sukker, da dette bliver til flormelis, når det blendes.

2 tomme vaniljestænger
80 g sukker

  • De 2 ingredienser blendes til du har en konsistens som flormelis. Blendes i minihakker, foodprocessor, blender etc.
  • Opbevar den hjemmelavede vaniljesukker i en tom kødt bøtte eller anden fin plast- eller glasbøtte.

Holdbarheden ved købt versus hjemmelavet vaniljesukker er næsten den samme. Forskellen er, at den købte indeholder E552, et antiklumpemiddel, hvilket den hjemmelavede ikke indeholder. Derfor kan den hjemmelavede vaniljesukker, have tendens til at klumpe lidt. Dette gør ikke spor ved smagen. Sørg blot for at få klumperne rørt godt ud, når du anvender hjemmelavet vaniljesukker.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s